Speelparadijs voor volwassenen
TODI
The Ultimate Experience

TODI

10 september 2022

Met 5 man, gehuurde bus en een goed humeur op zaterdagmorgen  8.30 uur (veel te vroeg) 10 september afgereisd naar België. 

  • Rob                         
  • John
  • Tjaarda
  • Johan
  • André

Na 2 koffie tussenstops en veel slap geouwehoer komen we 14.00 uur aan in het Belgische Beringen. Bij de grens nog heerlijk patatje gescoord en om 15.00 uur lagen we in de pretbak. Helemaal top, stikt van de vissen en leuk om een uurtje rond te neuzen. 

Na inchecken in hotel lekker uit eten geweest in Geel bij de Argentijn.
Met een klein 'katertje' de volgende morgen richting Ewjk om nog een duik te maken in het water van "De Groene Heuvels". 

Al met al een geslaagd weekend en Lisan, bedankt voor de organisatie!

 

Terug
Meer dan 25 jaar duik ervaring.

KLU Duikteam Deepstar Vlb Leeuwarden

De vereniging is opgericht in 1984 door een stel enthousiaste sportduikers van de vliegbasis Leeuwarden. De vereniging kent leden, ereleden, buitenleden en donateurs. De vereniging heeft zich niet verbonden aan enige onderwatersport organisatie. Dit betekent dat iedereen werkzaam op de vliegbasis als ook zijn of haar gezinsleden lid kan worden, ongeacht bij welke organisatie hij of zij een brevet heeft gehaald of wil halen. Ook als u tijdelijk op de vliegbasis bent geplaatst, kunt u lid worden. De minimale duur van het lidmaatschap bedraagt dan 1 maand.

Lees meer