Introductieduik
Al vanaf € 10,-
Duik in een compleet andere wereld!

Je eerste duik

Vraag je je wel eens af hoe het is om onder water te kunnen ademen? Of wil je misschien wel leren duiken, maar wil je eerst ervaren of het echt iets voor jou is? Dat kan door een introductieduik te maken.

De introductieduiken worden geven door onze gecertificeerde instructeurs in zwembad "De Blauwe Golf" in Leeuwarden. Het is vanaf 19.00 uur en je wordt opgevangen door één van onze leden.

Na een korte theoretische introductie ga je al met de instructeur het water in en voor je het weet zwem je samen met hem/haar over de bodem van het zwembad. Een ervaring die op iedereen indruk maakt. Onderwater en toch kunnen ademen! Het blijft fascinerend. Dat zijn de eerste stappen om je te bewegen in een compleet andere wereld!

 

Prijzen

Vanaf € 10,- kun je al een introductieduik beleven.

Tarieven:

Wie Prijs
Defensie personeel Gratis
1 ste graads familieleden defensie pesoneel € 10,-
Burgers € 20,-

De introductieduiken worden gegeven op de dinsdagavond om 19.00 uur in zwembad
"De Blauwe Golf" in Leeuwarden.

BELEEF HET AVONTUUR IN EEN ANDERE WERELD

 Als je duikt met perslucht word je meegevoerd naar een andere wereld. Ontdek ongerepte riffen en talloze bonte vissen of verken mysterieuze scheepswrakken.  Duik de oase van stilte en rust in en laat je leiden door de kracht van het avontuur! Met een introductieduik maak je kennis met het duiken. In een theorieles wordt je enige basiskennis uitgelegd. In het zwembad leer je om te gaan met je vinnen, hoe je een ademautomaat moet klaren en uit de alternatieve luchtbron moet ademen. Een introductieduik is ook een leuk idee voor een teamuitje, een vrijgezellenfeest of een kinderfeestje. 

contact
Meer dan 25 jaar duik ervaring.

KLU Duikteam Deepstar Vlb Leeuwarden

De vereniging is opgericht in 1984 door een stel enthousiaste sportduikers van de vliegbasis Leeuwarden. De vereniging kent leden, ereleden, buitenleden en donateurs. De vereniging heeft zich niet verbonden aan enige onderwatersport organisatie. Dit betekent dat iedereen werkzaam op de vliegbasis als ook zijn of haar gezinsleden lid kan worden, ongeacht bij welke organisatie hij of zij een brevet heeft gehaald of wil halen. Ook als u tijdelijk op de vliegbasis bent geplaatst, kunt u lid worden. De minimale duur van het lidmaatschap bedraagt dan 1 maand.

Lees meer