Malediven 2021

Malediven 2021

Na twee jaar wachten de geplande duikreis naar de Malediven gemaakt. Via Düsseldorf naar Dubai naar Male/Hullulle.

Eenmaal aan boord van de Dhinasha ons verblijf voor drie weken, gelijk klaar gemaakt voor de check Dive. De dagen er na 3 tot 4 duiken per dag gemaakt. Elke morgen om vijf uur eruit voor de eerste duik. Het mooie van zo’n trip is dat je op de mooiste duikstekken komt. Helaas het weer zat ons de eerste week niet mee, zodat we de oversteek van ‘t Zuid-Male atol naar ‘t Zuid Ari atol niet konden maken. De week erna wel.

Van mooie wrakduiken tot waanzinnige stromings duiken waarbij je de rifhaak goed kon gebruiken.  Geen duiken die je zonder goeie conditie kon maken. Hier kwamen een paar opstappers snel genoeg achter. Het hele pallet van alle soorten en maten onderwater leven hebben we gezien, van klein spul tot honderden haaien, formatie manta’s en adelaarsroggen en een walvishaai als klapper. Het duiken deden we met The True Maldives, relaxte sfeer en goeie en mega ervaren duikgids.

De jongens van TTM zijn ook aanwezig op de Duikvaker. Misschien een idee om met Deepstar zoiets te organiseren?

Terug
Meer dan 25 jaar duik ervaring.

KLU Duikteam Deepstar Vlb Leeuwarden

De vereniging is opgericht in 1984 door een stel enthousiaste sportduikers van de vliegbasis Leeuwarden. De vereniging kent leden, ereleden, buitenleden en donateurs. De vereniging heeft zich niet verbonden aan enige onderwatersport organisatie. Dit betekent dat iedereen werkzaam op de vliegbasis als ook zijn of haar gezinsleden lid kan worden, ongeacht bij welke organisatie hij of zij een brevet heeft gehaald of wil halen. Ook als u tijdelijk op de vliegbasis bent geplaatst, kunt u lid worden. De minimale duur van het lidmaatschap bedraagt dan 1 maand.

Lees meer