Club-uitje 2021 - Praamvaren

Gezellig praamvaren 14 september 2012

Op dinsdag 14 september 2021 hebben wij met de vereniging een praamvaart door Leeuwarden gemaakt met Praamverhuur Leeuwarden. Met een aantal leden hebben wij een mooie route gevaren door de grachten van Leeuwarden. De route ging door de Nieuwstad, De Kelders, De Waeze en weer terug via de Prinsentuin naar de Harmonie. Tijdens de route hebben we zelf nog een stuk op de Potmarge gevaren waarna we een heerlijke bittergarnituur hebben gehaald bij Eatcorner Potmarge. 

Naast de goed verzorgde vaart, met heerlijke hapjes, drankjes en achtergrond muziek, kregen we mooie verhalen te horen over historische plekken en architectonische gebouwen die Leeuwarden bezit. Al met al een zeer geslaagde nazomeravond die we volgend jaar zeker over willen doen. 

← Terug naar overzicht

Meer dan 25 jaar duik ervaring.

KLU Duikteam Deepstar Vlb Leeuwarden

De vereniging is opgericht in 1984 door een stel enthousiaste sportduikers van de vliegbasis Leeuwarden. De vereniging kent leden, ereleden, buitenleden en donateurs. De vereniging heeft zich niet verbonden aan enige onderwatersport organisatie. Dit betekent dat iedereen werkzaam op de vliegbasis als ook zijn of haar gezinsleden lid kan worden, ongeacht bij welke organisatie hij of zij een brevet heeft gehaald of wil halen. Ook als u tijdelijk op de vliegbasis bent geplaatst, kunt u lid worden. De minimale duur van het lidmaatschap bedraagt dan 1 maand.

Lees meer